Laat hier jouw beoordeling achter!

Ervaringen van deelnemers

Jeffrey – Privéles

“Bas-Jan is een sympathieke man die naast een hoop kennis over hardlopen vooral ook passie heeft voor het vak. Tijdens de privélessen behandelt hij alle facetten van ChiRunning. Hij is geïnteresseerd in je hardloopverleden en past zich goed aan op jouw kennis en niveau. Zo voelde hij goed aan waar mijn krachten lagen en welke thema’s we moesten behandelen voor vooruitgang.

Ik kan iedereen aanraden om trainingen van Bas-Jan te volgen. Je komt terug met een hoop nieuwe kennis en kijkt zeker weten terug op een gezellige ervaring.”

Bianca – Privéles

“In twee workshops de basics geleerd ter voorbereiding op de Damloop. Na de eerste workshop is meteen de afstand die ik kon rennen vergroot en mijn hardloop plezier daarmee ook! Heel erg fijn om goede tips en theorie te krijgen over het lopen en daarmee zelf weer aan de slag te kunnen. De workshops waren mooi opgebouwd met leuke demonstraties en bekijken van de opgenomen filmpjes. Bas-Jan geeft goede uitleg met metaforen/beelden die goed blijven hangen.”

Jurien – Privéles

“In de lente 2 prive lessen van Bas-Jan gehad. Ik kon niet verder dan 12km pijnvrij hardlopen. Met een paar goede tips en oefeningen grote sprongen vooruit gemaakt. Vorige week succesvol de marathon van Amsterdam gelopen. Voor mij heeft chirunning alles gebracht wat ik gehoopt had. Nogmaals bedankt Bas-Jan!”

Mark P – Privéles

“Ik had een privé-les cadeau gekregen van oud collega’s. Door Bas-Jan heb ik op een leuke en leerzame manier geleerd dat je met wat kleine aanpassingen veel efficiënter en minder blessure-gevoelig kan hardlopen. En dat terwijl ik al meer dan 10 jaar aan het hardlopen ben! Aanrader!”

FW – Privéles

“Veel geleerd van Bas-Jan! Een vrolijke en nuttige les in Chi-running en -walking.”

Ivo BL – Privéles

“Bas-Jan is een zeer kundige docent met oog voor detail om beter te worden. Zijn feedback is opbouwend en respectvol. De workshops (wat uiteindelijk privé les bleek) zijn methodisch goed opgebouwd, waardoor je snel de basis van Qi-running gaat begrijpen. De principes van TaiChi en qigong worden mooi gekoppeld aan het hardlopen/lopen en in mijn geval ook het fietsen. Dat had ik verwacht! Aanrader om ontspannen en leuk te leren bewegen – jong en oud! Dank je Bas-Jan! We hebben in een mooie omgeving getraind (Goedereede).”

Rob en Nanette – Basiscursus ChiRunning

“We hebben de workshop met plezier gevolgd, Bas-Jan is een goede en vrolijke instructeur! Geen makkelijke techniek om ineens te kunnen, maar we hebben ook geen haast. Sindsdien met plezier aan ‘t hardlopen, zonder last van blessures. Van plan om na een paar maanden nog een les te nemen om nog wat techniek bij te leren. Een aanrader :)”

Jop – Privéles

“Voor mijn verjaardag een leuke workshop gekregen:

ChiRunning met Bas-Jan. Echte aanrader!”